Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Yöneticileri Demirkol'u ziyaret etti
 
Kaynak: Değişim Gazetesi
 
Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek ve Yönetim Kurulu üyeleri dün Silivri Kaymakamlığına bir ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan A. Refik Bek yeni dönemde getirecekleri yeniliklerden ve mevcut planlarından bahsetti.
 
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ziyaret sırasında sık sık Silivripor için manevi desteklerini sonuna kadar vereceklerini ifade etti ve şunları söyledi.
 
Demirkol:”Basınımızın suçlayıcı yazılarını tasvip etmiyorum.”
“Spor camiasında iniş ve çıkışların yaşanması olasıdır. Öncelikle başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Belediyemizin maddi bizlerin manevi desteği ile iyi işler çıkacağına inanıyoruz. Bu durumda basınımızın suçlayıcı şekilde yazdıkları yazıları da tasvip etmiyorum.
 
Daha birinci adımınızı atmadan çeşitli eleştiriler, kırıcı sözler insanların şevkini kırar ve hoş değil. Yanlışlar olamaması tabiî ki mümkün değil. O neden yok ya da bu kişi neden başa gelmedi demenin sonu gelmez. İnişler çıkışlar olduğu zaman basınımız da kuvvet vermezi lazım. Bunun örneğini ulusal basının Milli Takımımıza sonuna kadar verdiği destekle de gördük. Biz sonuna kadar Silivrispor’un yanınayız ve destekçiyiz.”ifadelerini kullandı.
 
Başkan A.Refik Bek ziyarete katılan üyelerini tanıttıktan sonra kısa bir konuşma yaparak şu açıklamalarda bulundu:
 
“Silivrispor büyük bir camia “
“Silivrispor artık sadece futbol ile anılan bir kulüp olmaktan çıkacak. Tabiî ki önceliğimiz futbol. Bunun dışında voleybol, basketbol, engelliler, tekvando, yelkencilik ve yeni açılacak olan binicilik şubelerimiz var. Amacımız özellikle Silivri’nin gençlerine yönelik spor faaliyetlerine yönelik çalışmalar yapmak. Yelpazeyi geniş tutmamız gerekiyor. Az parayla yapılacak spor dalları var. Şu anda yelkencilikle işe başladık Tekvando dalında bu sene Türkiye Birinciliğini hedefliyoruz.
 
Bunlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Birçok kulüpten daha fazla avantajımızın olduğunu düşünüyorum. Çünkü özellikle Silivrililer Silivrispor’a manevi olarak büyük bir güç teşkil ediyor ve takımına sahip çıkıyor. Aldığımız manevi destekler sayesinde Silivrispor için birlikte hareket edeceğiz.” Dedi.
 
Haber: Müge Cesur
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol