Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Yönetimi Hızlı Başladı


daha önce Silivrispor ve bölge takımlarımızda uzun yıllar görev yapan Mesut Tonta ile el sıkıştı.
Her konuda Mesut Tonta ile anlaşan Silivrispor transfer komitesi geçtiğimiz sezon Silivrsporda başarılı maçlar çıkaran Kaptan Özgür ve Kaleci Cüneyt ile görüştü. Her iki futbolcu ile anlaşma sağlayan Silivrispor transfer komitesi antrenör Mesut Tonta’nın vereceği rapor doğrultusunda dış transferdeki futbolcular ile görüşmeye başlayacak.

Kaynak : Değişim Gazetesi

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik BEK Silivrispor için en doğruyu yapmak için çaba sarfettiklerini belirterek şunları söyledi :

Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görev taksimi sonrasında çalışmalara başladık. Öncelikli olarak antrenör konusundaki sorunu çözdük. Silivrispora büyük hizmetleri olan bölgemizin yetiştirdiği başarılı antrenörlerden Mesut Tonta ile el sıkıştık. Kendisine yönetim kurulum adına yaptığı fedakarlık için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca takımımızın kaptanı Özgür ve takımımızın kalecisi Cüneyt ile görüştük. Kaptan Özgür ve Cüneyt Silivrispor adına önemli fedakarlıkta bulunarak kulübümüzde bir yıl daha oynamayı kabul ettiler. Takımımızın 2 önemli oyuncusu ile de anlaşarak iyi bir yol katettik. Kaptan Özgür ve Cüneyt’e bizlere Silivrispora göstermiş olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

TAKIMIN İSKELETE KORUNACAK
Antrenörümüz Mesut Tonta ile yaptığımız görüşmeler neticesinde de mevcut takımımızın iskeletinin korunarak gerekli olan yerlere nokta transferler yapılması kararı aldık. Bu çerçeve de önümüzdeki günlerde Silivrispor da geçtiğimiz yıl forma giyen arkadaşlarımızla görüşüp anlaşmak istiyoruz. Geçtigimiz yıl başarılı olmuş ve kendini kanıtlamış bir takımımız var bu takımın iskeletini muhafaza ederek eksik mevkileri takviye yapıp lige hazır hale gereceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol