Silivri Facebook
banner88

SIRDAŞ ve TONTA Aday
 
Silivri Amatör Kulüpleri Derneği Olağan Genel Kurulu 27 Mayıs  Çarşamba günü Avalon Lebiderya’da yapılacak. Genel kurul öncesi mevcut Başkan Rıdvan Sırdaş ile Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta birlik başkanlığına aday olduklarını açıkladılar.
 
Silivri Amatör Kulüpler Birliği Çarşamba günü yeni başkanını seçecek. Genel kurul öncesi mevcut başkan Rıdvan Sırdaş Avalon Lebiderya’da geçtiğimiz hafta içinde kulüp başkanlarına verdiği yemekte başkanlığa tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Perşembe akşamı Avalon Lebiderya’da toplanan kulüp başkanları kongre öncesi yine bir araya gelerek konuyu değerlendirdiler.
 
Kulüp başkanları toplantısında mevcut Başkan Rıdvan Sırdaş’tan sonra Alibeyspor Başkanı Ali Tonta’da başkanlığını açıklayınca başkan adayı sayısı 2 ye yükseldi. Kulüp başkanları konu ile yaptıkları değerlendirmede birliğin güçlü olması adına iki aday yerine , bir aday ve güçlü bir ekip ile genel kurula gidilmesi yönünde görüş bildirdiler.
 
Bunun üzerine her iki aday da yaptıkları açıklamalarda niçin aday olduklarını belirtip adaylıktan geri çekilmeyeceklerini belirttiler.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol