Silivri Facebook
banner88

ÜMİT KALKO'DAN SİLİVRİSPOR'A TAM DESTEK...

ÜMİT KALKO’DAN SİLİVRİSPOR’A TAM DESTEK…

MEKTEBİM Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, bugün saat 10.00’da Silivri Mektebim Kolejinde bir basın toplantısı düzenleyerek sponsorluk bağlantısını ve son yıllardaki yatırımlarını anlattı… Basın toplantısına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Meclis Üyesi ve Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Keskin, Silivrispor Başkanı İhsan Atun, yöneticiler ve basın temsilcileri katıldı.

Basın toplantısında ilk konuşmayı Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko yaparak; “Silivrispor ile sponsor anlaşması ve Mektebim Okulları’nın son zamanlardaki yatırımları için bu organizasyonu yaptık. Silivri’de 3 okulumuz bulunuyor. Toplamda 15 okula ulaştık. Türkiye’de eğitim veren 4. Kuruluşuz…

Okul adını düşünürken Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu mekteplerden etkilenerek MEKTEBİM ismini koyduk. Bir sonraki atılım olarak  İstanbul Anadolu Yakası başta olmak üzere, Anadolu’nun çeşitli illerinde yaptığımız çalışmalar devam ediyor.

2006 yılında ilk Ümit Eğitim Kurumu’nu açtık. Önce Büyükçekmece sonra Silivri daha sonra da 15 okula ulaştık… Mektebim Okulları olarak hiç bir siyasi partinin yanında ve uzağında değiliz. Sadece Atatürk İnkilapları’nın çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 Mektebim Okulları Türkiye’de 2. Akıllı okul uygulaması yapan okulu durumuna geldik. Akıllı eğitim olarak Vestel ve Turkcell’den destek aldık. Vestel’in pilot okulu olduk. Sınıf içi veya evinde çocuklarımız eğitimlerinde aldıkları dersleri ve ödevlerini görebilecekler.

Huzurlarınızda bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a  teşekkür ederim.” Dedi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasında; “ Fiziki açıdan çok değişmiş olduğunu gördük, içi tabi çok önemli ama verilen eğitim çok daha önemli. Bilgiye kolay ulaşılabilir olması da çok önemli. Sindirerek yapılacak çalışmalarla başarıya gidilmesi daha önemli. Bir de en önemlisi eğitim ihtiyacı üniversiteler. İnşallah Ümit Bey böyle bir yatırıma girebilir. Silivrili hemşerilerimiz en büyük yatırım olarak evlatlarına, eğitime katkı bırakacaklar diye düşünüyorum. Silivri yol gösterici bir eğitim kurumuna kavuşmuş oldu. Ümit Bey’in şahsında tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Ayrıca Silivrispor’a destek verdiği için de teşekkür ederim” Dedi.

Silivrispor Başkanı İhsan Atun ise teşekkür konuşmasında, “ Ümit Bey önce 60 bin TL olan desteğini sonra 70 bin TL yaptı.. Kulübümüzün eskisinden daha çok sponsorlara ve mesaj desteğine ihtiyacı var. 700 kişinin spor yaptığı bir kulübüz. Gençlerimizi 12-13 yaşlara düşen bağımlıklara yönelmemeleri için spor yaptırıyoruz. Gençlerimizin peşinde olan bağımlılar gece 02.00-03.00 e kadar barlarda onların arkasında geziyorlar. Saat üçten sonra Silivri Stadı’na gidip koltukları kırsalar da, belediye başkanımız onları tamir ettiriyor. Gece üçten sonra polis, onların peşinde stada gelene kadar takip ediyor, daha sonra evlerine  gidiyor.” Dedi.

 

EDİTÖR NOTU:

Polis saat üçten sonra nasıl oluyor da evine gidiyor? Polis sabaha kadar nöbetini tutmuyor mu? Silivri Stadı’nda bağımlıların kalmasına polis göz mü yumuyor? Silivri Stadı’nda geceleri kalan kaç bağımlı var?

Bu soruların cevaplarını kamuoyu adına bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol