Silivri Facebook
banner88

Yolun Açık Olsun Silivrispor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Grubunda B.Çekmecesporun ardından 2. olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden ve yaptığı yeni transferle gücüne güç katan Silivrispor şampiyona öncesi Antalya’da kamp yapmak üzere Silivri’den ayrıldılar.
 
25 Kişilik kadrosu ile Antalya’da 10 gün  kamp yapacak olan Silivrisporun Türkiye Şampiyonasında nerede mücadele edeceği ve rakiplerinin kimler olacağı  önümüzdeki günlerde  çekilecek olan kura sonrası  belli olacak.
 
AVALON’DA YEMEK YEDİLER
Silivrispor kafilesi Antalya kampına hareket etmeden önce Avalon Lebiderya’da topluca bir akşam yemeği yedi. Yemekte gazetemize bir açıklama yapan Silivrispor Kulüp Başkanı Turan Turan  bu yıl ki hedeflerinin yine 3. lige çıkmak olduğunu dile getirerek şöyle konuştu :
 
''Ligde yaşadığımız sıkıntılara rağmen hedefimizin birine ulaştık. İkinci hedefimiz tabiî ki Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olup 3. lige yükselmek. Bunun için takıma yaptığımız yeni transferler var. Bu transferler takıma iyi adapte oldular. Antalya’da  10 gün sürecek olan kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Türkiye Şampiyonası’na çok daha hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. İnşallah takımımız  istediğimiz sonucu alır ve Silivrispor 3. lige çıkar. Bunun için yönetim olarak tüm gücümüzle gereğini yapacağız. Takımımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz.''
 
Fotoğraf Temsilidir
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol