Silivri Facebook
banner88

Ahmet Ermiş, Festivale Damga Vuracak!

Ahmet Ermiş, Festivale Damga Vuracak!

Bölgemizin yakından tanıdığı ses sanatçısı Ahmet Ermiş, yaza Silivri Samsunlular Derneği'nin ikincisini düzenlediği Keşkek Festivali ile merhaba diyecek... 

Başarılı performansıyla Silivri'de bir çok mekanda sahne alan ses sanatçısı Ahmet Ermiş, bu kez 'dev orkestrası' ile Silivri Sahili'nde açık hava konseri verecek. Silivri Samsunlular Derneği'nin 14 Mayıs Pazar günü düzenleyeceği 2. Keşkek Festivali, saat 15.30'da Eski Festival Alanı'ndan başlayacak olan kortejle gerçekleşecek. Çeşitli etkinliklerin ardından sahneye sanatçılar çıkacak.

Binlerce kişinin katılım sağlaması beklenen festivalde, Samsunlu yerel sanatçılar Rahmi Aydın ve Hüseyin Şimşek'in ardından sahneye çıkacak olan Ahmet Ermiş, yaklaşık 2 saat dillere pelesenk olan parçaları seslendirecek.

"PROJE'DE YER ALMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Arabesk, fantezi ve Türk Halk Müziği'ni içeren geniş bir repertuar hazırladığını vurgulayan ses sanatçısı Ermiş, "Silivri Samsunlular Derneği, meşhur Keşkek Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenliyor. Açık havada gerçekleştirilecek olan bu görkemli etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyorum. Çok güzel bir program hazırlanmış. 7'den 70'e herkesin düşünüldüğü bu günde, sevenlerimle buluşmak için heyecanlanıyorum. Başta Silivrili ve Samsunlu hemşerilerim olmak üzere çevre ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı da bu güzel festivale davet ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol