Silivri Facebook
banner88

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Değişti...

AK PARTİ SİLİVRİ’NİN YENİ BAŞKANI YAHYA KAZDAL OLDU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamını temsili olarak, Silivri Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yahya Kazdal’a devretti. İlçe teşkilatında gerçekleşen devir teslim töreni ile başkan koltuğuna oturan Yahya Kazdal, oturduğu mahalleye park ve futbol sahası yapılmasını istedi. Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina’yı da telefonla arayarak sahilde gerçekleştirdikleri program hakkında bilgi aldı.

TIPKI SİZLER GİBİ VATANIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Rize Güneysu doğumlu, Silivri Yunus Emre İmam Hatip 7/A öğrencisi olan

Yahya Kazdal AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’ndan görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanım değerli yönetim kurulu üyeleri kıymetli misafirler. Öncelikle 23 nisanı bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Bu anlamlı günde bu makamı bana teslim etme nezaketini gösteren Ak Parti Silivri İlçe Başkanımız Sayın Mutlu Bozoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Hiç şüpheniz olmasın ki; siz değerli siyasi büyüklerimizin büyük fedakârlıklar la güçlendirdiği devletimizi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak bizim birinci önceliğimiz olacak. Tıpkı sizler gibi bizlerde milletimizin birliğini beraberliğini vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunacak ve şanlı bayrağımızın gölgesinde bu vatana hizmet edeceğiz. Bu duygularla 98. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor saygılarımı sunuyorum.” dedi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ise Başkan Kazdal’ı tebrik ederek günün anısına Kur’an-ı Kerim hediye ederek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ailesine sürekli “başkan” olmak istediğini söyleyen Yahya Kazdal, Başkanlık hayalini de böylelikle gerçekleştirmiş oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol