Silivri Facebook
banner88

DÜNYADA CENNETLE MÜJDELENEN İNSANLAR...

ÖZEL ÇOCUKLAR İLK DİPLOMALARINI ALDI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı, Metin Karakaş, Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu, Özel Eğitim Sınıfında eğitimlerini tamamlayarak mezun olan otistik öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Olta Restorant’da gerçekleştirilen kahvaltıda, eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezuniyete hak kazanan, 6 öğrenci karnelerini ve belgelerini aldı.

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltılı mezuniyet törenine, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyleri, İlçe Yönetim Kurulu  Üyeleri, Okul Müdürü Birol Çetin, OÇEM Koordinatörü İsmail Tuna, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanı Aydın Karabina, Engelli Komisyon Başkanı Ömür Yalçın Aslan ve özel sınıftan mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

 

ONLAR DÜNYADA CENNETLE MÜJDELENEN İNSANLAR

 

Özel Eğitim Sınıfından mezun olan 6 öğrenci için düzenlenen kahvaltı programında konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Özel Eğitim Sınıfından mezun olan öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini ifade ederek, “bu başarıda öğretmenlerimizin olduğu kadar, bu öğrencilerimizin ailelerinin de çok büyük fedakarlığı ve emeği var. Onlar dünyada cennetle müjdelenmiş insanlardır. Bu çocuklarımızın eğitimi için elimiz, en ufak taştan en büyük taşa varıncaya  kadar her zaman taşın  altın da olacaklardır.” dedi. Karakaş’a konuşmasının ardından, OÇEM tarafından teşekkür plaketi verildi. Programda Silivri Kaymakamı Salih Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’da birer konuşma yaparak, otizmli öğrencilerin öğreten ve ailelerine teşekkür eden birer konuşma yaptı. Öğrenci velileri de, çocuklarının eğitimine destek veren herkese ve öğretmenlerine ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol