Silivri Facebook
banner88

Gazeteci Ahmet Ermiş'e Sahne Teklifleri Yağıyor...

 Silivri'nin sevilen gazetecisi Ahmet Ermiş, Kolcuoğlu Restoran'da 14 Şubat sevgililer günü sahne aldıktan sonra sahne teklifleri almaya başladı...

14 Şubat'ta yaptığı gala ile sahnelere merhaba diyen Gazeteci Ahmet Ermiş, 5 Mart Cumartesi günü Silivri Türköz Restaurant'ta tekrar sahneye çıkıyor.

Bölgemizin yakından tanıdığı gazeteci Ahmet Ermiş, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir karar ile sahnelere merhaba demişti. Yakın çevresi tarafından yoğun istek üzerine sahneye çıkarak oldukça başarılı bir sahne performansı sergileyen Ermiş, bu hafta sonu Silivri'nin gözde mekanlarından olan Türköz Restaurant'ta sahne alıyor.

ilk defa sahneye çıkarak başarılı bir performansın ardından programlarına devam etmesi konusunda sürekli mesajlar aldığını söyleyen Ahmet Ermiş; "Bu kararı almamda yakın çevremin çok büyük etkisi oldu. Arkadaş ortamlarında keyfe keder tek tük şarkılar söylerdim ama profesyonel olarak sahne almayı hiç düşünmedim dersem yeridir. Şarkı söylemek çok zor bir iş gerçekten... Zor da olsa eğer bir işi seviyorsanız o iş size dünyanın en güzel işidir. Bende şarkı söylemeyi ve müziği çok seviyorum. Ben birde çılgınlık yaparak orkestramı çok kalabalık kurdum. Hayatında ilk kez sahneye çıkan bir acemi için 15-16 kişiden oluşan kocaman bir orkestra ile birlikte çalışmak zannediyorum çılgınlıkta gelinen son noktadır. Ama orkestramdaki müzisyen arkadaşlarım o kadar profesyoneller ki, inanın hiç zorluk çekmedim. Şimdi birazda olsa acemiliğimizi üzerimizden atıp daha güzel bir program ile inşallah Türköz Restaurant'ta olacağız. Özlediğimiz arabesk şarkıları müzik severler ile paylaşacak, misafirlerimize muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacağız. Tüm dostlarımı 5 Mart Cumartesi günü Silivri Türköz Restauran'ta bekliyorum" dedi.

Türköz Restaurant, Silivri sahili Olta Balık yanında... Muhteşem bir gece için rezervasyon: 0533 402 20 23      

Anahtar Kelimeler:
Gazeteci Ahmet Ermiş Sahne

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol