Silivri Facebook
banner88

Jandarma Ekiplerinden Başarılı Operasyon...

Silivri’deki bir tekstil fabrikasından 106 top kumaş çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Kurban Bayramı tatilinde kapalı iş yerleri ile boş evlerden meydana gelmesi muhtemel hırsızlık olaylarının önlenmesi, faillerin ve çalınan malzemelerin ele geçirilmesi, daha önce yaşanan hırsızlıkların aydınlatılması amacıyla özel ekipler oluşturuldu.

Jandarma, 24 saat esasına göre sorumluluk bölgesine giriş çıkışları kontrol edecek şekilde yol kontrol ve denetim faaliyeti yaptı.

Çalışmalar kapsamında, Silivri Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi’nde tekstil fabrikasını kontrol etmek üzere görevlendirilen ekipler, buradan kaçma girişiminde bulunan bir minibüsü takibe alarak, durumu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Harekat Merkezi’ne ve civardaki yol kontrol noktalarına bildirdi.

Söz konusu araç uzun süre takip edilerek kovalamaca sonucunda Kınalı yol ayrımında kontrol noktasında şüpheli araç durdurularak, araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 150 bin TL olan süet kumaş ele geçirdi.

Özel olarak kurulan Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 şahıs hakkında ”iş yerinden hırsızlık” suçundan düzenlenen suç dosyalarıyla adliye sevk edildi.

Adliyedeki işlemlerinin ardından 18 yaşından küçük olan bir kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırken diğer 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak:SYH

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol