Silivri Facebook
banner88

KELİMELERLE DANS EDEN KADIN...

KELİMELERLE DANS EDEN KADIN

‘’ İCLAL AYDIN’’

MEKTEBİM OKULLARI VELİLERİ İLE BULUŞTU

 

Sevilen Yazar- Oyuncu İclal AYDIN ile söyleyişi programı, Cumartesi günü Büyükçekmece AKM’de, Mektebim Okulları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Mektebim Okulları velileri, İclal AYDIN’ ın hoş sohbetiyle eğlenceli ve duygusal anlar yaşadı.

 

11 Ocak 2014 Cumartesi günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “İclal Aydın İle Söyleşi” programına,  Mektebim Okulları’nın Beykent Koleji, Pelikan Hill Anaokulu, Büyükçekmece Anaokulu, Güzel Sanatlar Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin velileri katıldı. Mütevaziliği ve içtenliği gözlerden kaçmayan İclal AYDIN, konuklarla dosthane bir söyleyişi gerçekleştirdi. Kendi hayat hikayesinden anekdotlar paylaşan yazar ve oyuncu davetlilere hoş sohbetiyle eğlenceli ve duygusal anlar yaşattı. Babası ile yaşadığı hüzünlü bir anısını ve bu anıyla ilgili yazdığı ‘’Uçak, Babama Selam Söyle’’ adlı şiirini de okuyan Aydın, bir yandan hüzünlendirirken, diğer yandan ‘’Hayat Güzeldir’’ diyebilmenin ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu anlatan anılarıyla konukları gülümsetmeyi başardı. Söyleşinin ardından, akıllarda hoş bir sohbetin izlerini bırakan İclal Aydın, davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladı.

Sohbetten ve ülkemizin değerli yazar ve oyuncularıyla bir araya gelmekten memnuniyetlerini belirten velilerimiz, Mektebim Okulları’na teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol