Silivri Facebook
banner88

MEKTEBİM OKULLARI ATAMIZI SARI ZEYBEK İLE ANDI...

MEKTEBİM OKULLARI 10 KASIM’DA ATA’YA SAYGILARINI SUNDU

 

Ölümünün 74. yıldönümünde Atatürk, Mektebim Okulları’nda, öğretmenler ve öğrenciler tarafından düzenlenen tören ve etkinliklerle anıldı.

 

Silivri- Mektebim Okulları, 10 Kasım’da Atatürk’ü tören ve çeşitli etkinliklerle andı. Ömrünü bu vatan için harcamış, vatanın kurtarılması ve yücelmesi için çalışmış ve yol gösterici olmuş büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 74. ölüm yıl dönümüyle ilgili ilk tören sabah saatlerinde, Mektebim Koleji’nin ilkokul ve orta okul bölümleri tarafından gerçekleştirildi. Tören, öğrencilerin okudukları şiirler ve öğretmen Ece Toktar’ın,” Atatürkçü Düşünce” konulu konuşmasının ardından “Sarı Zeybek” adlı belgeselin gösterimiyle son buldu.

Saat 17:00’deki ikinci anma töreni ise Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program ile gerçekleştirildi. “Atatürk’ü ve bize kazandırdıklarını bir kez daha hatırlamak, onu daha iyi anlamak ve anlatabilmek için” anma programını büyük bir özenle hazırladıklarını söyleyen Mektebim Okulları Tiyatro Aktivite Grubu öğrencileri, izleyici veli, öğrenci ve okul yöneticilerine zengin bir içerik sundular. Saygı duruşu ile başlayan ve şiirler, oyun gösterileri, oratoryo ve slayt sunumu ile devam eden programda duygusal anlar yaşanırken, “Son Balo” isimli oyundaki vals gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol