Silivri Facebook
banner88

Özel ve İlk Gösteri...

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN EN ÖZEL MESAJ

“VATAN SEVGİSİNE ENGEL YOKTUR”

            Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğrencileri hazırladıkları Çanakkale ve 15 Temmuz Direnişini anlatan tiyatro gösterilerini Silivri Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda sergileyerek Türkiye de bir ilke daha imza atarak gönüllere taht kurdular.

            Protokol ve açık ceza evi mahkumlarına sergilenen gölge yansıtma yöntemiyle gerçekleştirilen tiyatro gösterisi, duygusal anlar yaşatıp herkesin beğenisini kazandı. Oyunlarında Çanakkale Savaşından ve 5 Temmuz Direnişinden sahneler sergileyen öğrenciler verdikleri mesajla, Vatan Sevgisine Hiçbir Engel olmadığını bir kez daha gösterdiler.

            Türkiye’de bir Özel Eğitim Kurumunun, Ceza ve İnfaz Kurumunda sergilediği ilk gösteri olması bakımından anlamlı etkinliğin sonunda Silivri Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Uğur ERDOĞAN tarafından öğrencilere, Okul Müdürü Bünyamin Kurt’a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat KARİPÇİN’e teşekkür belgesi ve çini plaket hediye edildi. Bu etkinliğin bir başlangıç olması ve başka alanlarda da işbirliği içerisinde yeni çalışmalar yapılacağı belirtilerek tören sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol