Silivri Facebook
banner88

Sami Barlas AK Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı...

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adaylığı için parti binasında Mutlu Bozoğlu'na dlekçesini takdim eden Sami Barlas, neden aday adayı olmak istediğini şöyle özetledi...

Kıymetli hemşerilerim, değerli basın mensupları;

16 yıl boyunca kendisini milletine adayan ve milletine hizmetkar olmuş bir liderin kurduğu parti olan AK Parti'nin bir neferi olarak, bugün şahsım ve ailem adına çok önemli bir karar almanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim.

Bugüne kadar Sayın İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu ile birlikte Silivri'mizi gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden aşk ile muhabbet ile gezerek kıymetli hemşerilerimizin sorunlarına, taleplerine çare olmaya, çözüm bulmaya çalıştık.

Bizleri bağrında büyüten,tarihi geçmişi, kendine has kültürü, coğrafik yapısı ve doğal güzellileri ile muhteşem bir şehir olan ve her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan Silivri'mize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Yüreği vatan ve bayrak aşkı ile dolu güzel yürekli Silivri'li hemşerilerimizle birlikte daha güzel bir Silivri için birçok proje geliştirerek Silivri'mize hizmet etmeye gayret ettik.

Silivri'li olmak Silivri'de doğmak demek değildir. Silivri'li olmak Silivri'ye sahip çıkmak, Silivri'nin derdi ile dertlenmek demektir. Biz makama, mevkiye talip değiliz. Biz Silivri'ye hizmet etmeye, Silivri'yi geliştirmeye ve Silivri'yi kalkındırmaya talibiz. Bu kadim şehre hepimizin hizmet borcu var. Aşığı olduğum şehre hizmet borcumu ödemek için uzun bir yolculuğa çıkmaya talip oldum. Bu yolculuk da durmak yok, yorulmak yok. Aşk ile koşan yorulmaz. Silivri'ye hizmet etmek için aşk ile şevk ile koşmaya hazırım.

Bu duygularla AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ederek Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığına talip olduğumu beyan ediyorum.

Bu yolculuğa çıkmamda benden desteğini esirgemeyen başta çok değerli aileme, dava arkadaşlarıma, basın mensubu arkadaşlarıma ve çok kıymetli Silivri'li hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Silivri'ye hizmet etmek uğruna aday adayı olan bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

"AŞK İLE KOŞAN YORULMAZ"

Sami BARLAS

AK Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayı

Sami BARLAS kimdir?

1969 yılında Silivri'de doğan Sami Barlas, ilkokulu Beyciler, ortaokulu Binkılıç'da, lise eğitimini ise Silivri Lisesinde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Trakya Üniversitesini kazanan Barlas, Kırklareli Meslek Yüksek Okulunu İnşaat Teknikeri olarak bitirdi. Üniversite eğitiminin ardından kendi aile şirketinde müdürlük yapmaya başladı. 18 yıldır ticaretle uğraşan Sami Barlas, birçok STK'da gönüllü olarak görev almasının yanı sıra, Silivri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve SİAD Yedek Yönetim Kurulu üyesidir. Ticari hayatının yanı sıra 5 yıldır siyasetle de ilgilenen Barlas, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında 4 yıl Köy Komisyonunda koordinatörlük, Yönetim Kurulu Üyeliği ve son olarak AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile birlikte Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı yapmıştır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Sami Barlas iyi derecede Almanca bilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol