Silivri Facebook
banner88

Silivri 32 Km'lik Bisiklet Yoluna Kavuşuyor...

32 KM'LİK BİSİKLET YOLUNUN BİRİNCİ AŞAMASI BAŞLADI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Silivri'ye 32 km uzunluğunda bisiklet yolu yapımına başlandığını açıkladı.

Bisiklet yolu uygulama alanını gezerek, 4 aşamadan oluşan bisiklet yolunun birinci aşamasının yapımına Yeni Mahalle Müjdat Gürsu caddesinden itibaren başlandığını söyleyen Bozoğlu " Bu proje Silivri'ye yeni bir vizyon kazandıracak. Silivri'ye yakışır modern bir hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Silivri'nin boş laflara değil, hizmete ihtiyacı var." ifadelerine yer verdi.

SİLİVRİ'YE YENİ BİR VİZYON KATACAK

32 km uzunluğunda ve 4 ayrı aşamadan oluşan bisiklet yolunun Yeni Mahalle Müjdat Gürsu caddesinde ki birinci aşama uygulama alanını ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu proje ile ilgili açıklamasında " Silivri için, Silivri'ye değer katmak için bütün imkanlarımızla çalışıyoruz. Bu proje Silivri'mize yeni bir vizyon katacak. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı ve UKM yetkililerimizle uzun süredir yaptığımız istişareler ve girişimler soncunda projemiz onaylanarak uygulanmaya başladı.

BİSİKLET KİRALAMA İSTASYONLARI KURULACAK

Silivri Yeni Mahalle'den başlayarak, Cumhuriyet Mahallesi, Parkköy ve Selimpaşa'ya kadar uzanan ve 32 km uzunluğu ile 4 aşamadan oluşan bisiklet yolumuzun birinci aşamasına Yeni Mahalle'den başlandı. Silivri'mize yakışır modern bir hizmeti Silivri halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje bittiğinde Bisiklet istasyonları da kurulacak. Bu istasyonlardan İstanbul Kart ile bisiklet kiralanabilecek.

SİLİVRİ'NİN BOŞLAFA DEĞİL HİZMETE İHİYACI VAR

Göreve geldiğimiz günden buyana biz daha güzel ve daha yaşanabilir bir Silivri için kollarımızı sıvadık. Bütün amacımız Silivri'ye hak ettiği değeri kazandırmak. Daha önce de söylediğimiz gibi Silivri mevcut belediye'nin hizmetsizliğinden dolayı kalp krizi geçiriyor. İBB'mizin yaptığı hizmetlerle Silivri'ye kalp masajı yapıyoruz. 2019 Mart ayı yerel seçimlerinde inşallah Silivri bu krizden AK Parti eliyle kurtulacak. Silivri'nin boş laflara değil hizmete ihtiyacı var ve Silivri halkı kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor. AK Parti ile Silivri kazanacak. Silivri halkı kazanacak. " dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol