Silivri Facebook
banner88

Silivri'de Fetö Tuzağı...

 FETÖ’cü dolandırıcılardan 500 bin liralık tuzak

 

Silivri’de yaşayan Sabiha Ş. FETÖ’cü oldukları belirlenen 3 kiye 500 bin lira kaptırdı. Parasını geri isteyince de eşine kumpas kuruldu

Silivri'de ikamet eden Sabiha Ş.,  kurmak istiyordu. Birikmiş parası olan yaşlı kadın, kendisiyle ortak olup, benzin istasyonu açmak isteyen R.C. ile 2 arkadaşına, iş kuracakları vaadiyle yaklaşık 500 bin lira verdi. Bir müddet sonra ortaklık için anlaştığı şahısları arayan yaşlı kadın, oyalandığını anladı ve sahte ortaklarını savcılığa şikâyet etti.

SAHTE FOTOĞRAFLA TUZAK
Bir süre önce, yaşlı kadının ikametinin yakınlarındaki camiye bir gazete bırakıldı. Gazetede bir şahsın Fetullah Gülen'le yan yana basılmış bir fotoğrafı vardı. Cami imamının ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı'nca soruşturma başlatıldı. Fotoğrafta teşhis edilen şahıs, Sabiha Ş.'nin doktor eşi çıktı. Rıza Ş., gözaltına alındı. Fakat örgüt üyeliği tespit edilememesi ve fotoğrafın sahte çıkması üzerine Rıza Ş serbest bırakıldı. Rıza Ş.'nin serbest bırakılmasının ardından, Silivri Kaymakamlığı'na bir paket geldi. Pakette bir mektup ve Fetullah Gülen'e ait kitapbulundu. Mektupta, Rıza Ş.'nin Gülen sayesinde doktor olduğu yazıyordu. Dr. Rıza Ş., yeniden gözaltına alındı. Savcılık, zarfın gönderildiği Silivri PTT şubesinin kamera kayıtları inceledi. Zarfı gönderenlerin, Sabiha Ş.'yi dolandıran 3 kişi olduğu ortaya çıktı.

EVDE 1 DOLAR ÇIKTI
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, FETÖ'nün şifresi olduğu iddia edilen 1 dolar, çok sayıda FETÖ'ye ait kitap ve yaşlı kadına ait yarım milyon TL bulundu. 3 şüpheli, "terör örgütü üyesi olma" suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

 

Kaynak. Sabah Gazetesi Dilek Yaman haberi

Anahtar Kelimeler:
Silivride Fetö Tuzağı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol