Silivri Facebook
banner88

ÜSTAD CÜCELOĞLU NOKTAYI KOYDU

DOĞAN CÜCELOĞLU MEKTEBİM OKULLARI’NDAYDI

 

İletişimin duayeni olarak bilinen ve insan ilişkileri, aile içi iletişim konularında pek çok kitabı bulunan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Silivri Mektebim Koleji’nde seminer verdi.

 

Silivri- Mektebim Okulları’nın Silivri’deki kolejinde, 17 Nisan Çarşamba günü saat 19:00’da, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, öğrenci velilerine yönelik olarak, “Ailede İletişim ve Başarı” konulu bir seminer verdi. Mektebim Okulları’nın, öğrenci ve velilerine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklerden biri olan seminere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’ın yanısıra öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi.

Doğan Cüceloğlu’nun esprili üslubu ile renkli bir sohbet havasında gerçekleştirilen seminer, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Konu itibariyle seminerden son derece faydalandıklarını belirten veliler, yapılan etkinliklerden dolayı memnuniyetlerini de okul yönetimi ile paylaştılar.

Prof. Dr. Cüceloğlu, seminerde, günlük yaşamdan örnekler vererek, anne-baba-çocuk iletişiminde gerçekleşen iletişim kazalarından, anne-babaların hiç farkında olmadan çocuklarına verdikleri yanlış mesajlardan ve bunların çocuk dünyasındaki yansıması, kişiliklerinin oluşumundaki etkisinden bahsetti. 20:30’a kadar devam eden seminerde, Cüceloğlu sohbet boyunca tüm dinleyicilerin ilgisini üzerinde toplamayı başardı.

Seminerden önce Ümit Kalko’dan kurucusu olduğu okullar hakkında detaylı bilgi alan Doğan Cüceloğlu, seminerin sonunda Mektebim Okulları’nın eğitim alanında yaptığı yatırımlar, kurumun gelişimi, hedefleri ve verilen eğitim kalitesinden çok etkilendiğini belirterek “burada, sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi. Seminerin ardından, okulda açılan kitap standındaki Doğan Cüceloğlu kitaplarına veliler yoğun ilgi gösterdi. Cüceloğlu da velilerin aldığı kitapları imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol