Silivri Facebook
banner88

SEN HER DAİM HATIRALARIMDASIN

Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime
O aşina bakışlar içimi deldi yine...
Anladım gelmez geri o çocukluk günleri
Hatıramda canlanır ilk aşkımın günleri…

Bu şarkıdaki gibi, yıllar sonra herşey ne kadar farklı olur bilmem… aslında gençliğinin mi peşindedir insan, onu da bilmem… yoksa özlenen sadece çocuk saflığımız mıdır, hiç bilmem… Bunları bir yana bırakalım şimdi… ve yıllar  önce başlamış bir hikayenin iki kahramanına kulak verelim…

Beklenen oldu ve burada iki kişi buluştu gerçekten... inanın ben de onlar kadar seviniyorum… Bir arkadaşımın ilk aşkını arama çabaları karşılığını buldu ve İstanbul’dan Viyana’ya bir yanıt geldi… Şimdi size bu yanıtı, hiç bir kelimesine, noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum… Ama bunu okumadan önce bir önerim olacak… Önce erkeğin, iki hafta önce yazdığı çağrıyı tekrar okuyun derim… Kısaca hatırlayalım ya da… Özlediğim şimdi çok uzaklarda demişti erkek… ve eklemişti “ hatıralarımız hatır istiyor” 

Ve beklenen şahane yanıt:

„ Yitik sevdalarda bir tutam tebessüm.

Yıllar sonra geçmişe dönmek, o yıllara dönmek garip. Ne hissedeceğini, ne söyleyeceğini bilemiyorsun.  Seni bana ne getiriyor? 

kaderin mi?
merakın mı?
mutsuzluğun mu?

Elveda denmişse ve eller uzanmışsa kadere, geride ne kalmıştır. Senin kararınla senin-benim için yeni hayat ve karamsar umutlar başlamıştır.

Yıllar sonra dönebilmene hakikatten hayran kaldım. Onca yaşanmışlar, yaşamın renkleri iken, kaderim iken, sen beklentim hiç olmadın, olamadın...

Sen
terkeden, unutan...

yeni başlangıçlar başlangıcın
yeni umutlar umudun
yeni tatlar olmuşsa hayatın
yeni beraberliğin olmuşsa geleceğin
sahiplendiğin olmuşsa kaderin...

seçimin tat vermemişse
hayatın renk vermemişse
geleceğin çaresizse
geçmiş merakınsa
bir hatıra, bir anı, bir hatır ise istenen
sen her daim hatıralarımdasın... „

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol