Silivri Facebook
banner88

HAYATLARINI HİÇE SAYIYORLAR... (VİDEO)

HAYATLARINI HİÇE SAYIYORLAR…!

Silivri Çarşısının tam göbeğinde yapılan inşaat çalışmalarında, işçilerin hiçbir güvenlik önlemi alınmadan gerçekleştirdiği çalışmalar görenleri korku içerisinde bırakıyor.

Silivri Pirimehmet Paşa Mahallesi, Ali Çetinkaya Caddesi Mis Sokakta yapımı devam eden inşaat çalışmaları, gerek esnafı gerekse yayaların sokağı kullanmasında zorlukla geçmelerini sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde sokağın çamurlu ve yürünmez bir şekilde oluşunun üzerine Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmanın ardından sokağa kaldırım ve taş döşeme işlemi yapılmış ve düzenlenmişti. Ancak sokağın tam ortasında devam eden inşaat çalışmaları yüzünden sokağa giren tonajı ağır araçlar yüzünden sokaktaki taşlar kırılmış ve yol bozulmuş durumda.

 

SOKAKTAKİ ESNAF ŞİKAYETÇİ

Mis Sokakta işletmeleri olan esnafların araçları ile sokağa giriş çıkışlarında problem yaşamalarına sebep olan inşaat çalışmalarının bitmemesi ve kamyon, vinç, çimento mikserleri yüzünden esnaf işlerinin aksadığını ve bu çalışmaların nedeniyle işlerini istedikleri gibi yapamadıklarını belirtti.

 

ÇALIŞMALARDA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMIYOR!!!

İnşaat çalışmaları esnasında işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmaları, hayatlarını bile önemsememeleri ve inşaat firmasının da herhangi bir kaza olayına karşı tedbir ve kontrollerinin dahi yapılmadığını gösteriyor. İnşaat çalışmalarını yaklaşık 15-20 metrre yükseklikte güvenlik kemeri ve baretleri olmadan yaptıkları ve havanın sisli olmasının da demir iskelelerin ıslak ve kaygan olmasına rağmen kaza riski altında çalıştıkları gözleniyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol