Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ KONUŞTU ALKIŞI DEĞİRMENCİ VE TURAN ALDI...

KARAKAŞ KONUŞTU ALKIŞI DEĞİRMENCİ VE TURAN ALDI.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından Park Otel konferans salonunda  bilinçlendirme toplantısı yapıldı… AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın yaptığı odiovizyon eşliğindeki sunusu ilgiyle izlendi.

Karakaş yaptığı konuşmada özetle “bilgi kirliliği olmaması açısından bu toplantıyı düzenledik. Çarşı merkezinde ciddi sıkıntılar görülmektedir. Bu bölge için düzeltme çalışmaları olumlu geçti. İBB’nin yaptığı planlamalar birçok şehri etkileyerek sinerjik etki yarattı. Çarşı merkezinin imar haklarını 4-5 kat olarak geri verilecek ve kaos ortamı düzeltilecektir. İnsanların kafasında infial yaratarak kapı kapı dolaşıp imza toplamak doğru değil.” Dedi.

KARAKAŞ’IN KONUŞMASINDAN BİR BÖLÜM

Eski belediye başkanı Selami Değirmen “ o dönemlerde yapılan planlardan sonra 30 yıl geçmiş, bu planlarda mağduriyet 14. Madde.” Dedi.

DEĞİRMENCİ’NİN KONUŞMASI

 

Önceki belediye başkanı Hüseyin Turan “ yapılan planların kamu vicdanını sızlatmaması gerekir. İBB Başkanı Kadir Topbaş bey ile görüştük, merkezdeki yanlışlıkların düzeltileceğini söyledi, mevcut belediye başkanı hem karakolda şaşıyor hem mahkemede şaşıyor. Vatandaş transfer konusunu istemiyorsa bu plan uygulamaya geçmez.” Dedi.

Ortamı germeye çalışan bazı kişilerin, Saadet Partisi İlçe Başkanı’nın parti propagandasını yapıp CHP ve AK Parti’den hesap sorarız demesi ve bir mimarın konuşmaları hoş karşılanmadı.

Karakaş, Saadet Partisi de bu planlara olumlu oy verdi demesi güzel bir yanıt oldu. Eski meclis üyesi Osman Nuri Karabulut planlarda yapılması gerekenlerin takipçisi olacağını söyledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol