Silivri Facebook
banner88

MİLLETVEKİLLERİ ÖZCAN IŞIKLAR'A ÖVGÜ YAĞDIRDI...
CHP MİLLETVEKİLLERİ ÇELEBİ VE ASLANOĞLU'NDAN IŞIKLARA ÖVGÜ
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve İstanbul CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ile bir araya geldi.

Silivri Yeni Sanayi bölgesinde bir araya gelen topluluğa, Silivri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Selahattin Öpçin, , Sanayi Koop. Başkanı Ramazan Şakla, Şöferler Odası Başkan Vekili Sebahattin Anıl, Bağ-kur Yapı Koop. San. Sitesi Başkanı Ahmet Türkyılmaz ve Kefalet Koop. Başkan Vekili Taner Kurt ve sanayi bölgesi sakinleri eşlik etti. Hep beraber öğlen yemeğinin ardından çay molasında, sanayi sakinlerinin sorularını cevaplayan Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu sıcak ve samimi tavırları ile toplantıda hoş bir hava sezdirdi.

Esnaf ziyaretinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Silivri’ye yapılan hizmetlerden ötürü Özcan Işıklara teşekkür etti. Konuşmalarına devam eden Aslanoğlu;”Biz doğru adamın daima arkasındayız. Çok açıktır ki Özcan Işıklar Silivri Halkına iyi hizmetler yapmaya çabalamış ve birçoğunu da gerçekleştirmiştir. Biz haksızın daima karşısındayız. Ben kendisini 2 yıldır tanırım, çok temiz iyi bir arkadaşımız, taleplerini ve isteklerini elimizden geldiğince Silivri’ye ulaştırmaya çalışıyoruz’’dedi.

Konuşmaların ardından sanayi esnafını ziyaret eden vekiller, yarın ziyaretlere devam edeceklerini belirttiler. 

İbrahim Yücal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol