Silivri Facebook
banner88

AĞRILILAR BELEDİYEDE...

IŞIKLAR AĞRILI HEMŞERİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ağrı İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Ağrılı hemşeriyle birlikte kahvaltı yaptı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz haftasonu Ağrı İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, dernek yönetimi ve dernek üyeleriyle birlikte kahvaltı yaptı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Işıklar, Ağrılı hemşeriyle sohbet ederek onlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

 

ÇİL; “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Işıklar’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Muhlis Çil; “Belediye Başkanımıza aramızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Kendisine ilettiğimiz sorunlar ve taleplerle de bizzat ilgilendiği için kendisine ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

IŞIKLAR; “DERNEKLER ÇİMENTO GÖREVİ YAPMAKTADIR”

Gerçekleştirdiği ziyarette tek çatı altında toplanmanın, dernekleşmenin önemine vurgu yapan Başkan Işıklar; “Dernekler tam bir çimento görevi yapmaktadırlar. Cenazede, iyi günde, kötü gününde bir arada olmanın gerekliliğini gösterir, sevincinde, derdinde, tasanda ortak olacağın insanları yanında görmek hemşeri bilincini arttırır. Yaptırdığımız anket sonuçlarında hemşerimizin %85’i kendini Silivrili hissettiğini ifade ediyor. Bu çok önemli bir sonuç, biz kaynaştık ve farklı kültürel mozaiklerle bir bütünlük oluşturduk. Bölgemizin böyle güzel bir zenginliği varken, ayrılık yaratmaya çalışan baskıya itibar etmememiz lazım. Bu kardeşliği, barışı ve dostluğu, gelenek ve göreneklerimizi geleceğe taşıma gayretini herkes göstermektedir” şeklinde konuştu.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol