Silivri Facebook
banner88

AHENK SANAT KULÜBÜ BÜNYEYE KATILDI...

AHENK SANAT KULÜBÜ ARTIK BELEDİYE BÜNYESİNDE

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mecliste alınan kararın ardından Ahenk Sanat Kulübü ile yetki protokolü imzalayarak ekibi belediye bünyesine kattı.

 

Özcan Sütçüoğlu yönetimindeki Ahenk Sanat Kulübü, alınan meclis kararının ardından Silivri Belediyesi temsil yetkisi için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile karşılıklı protokol imzaladı. Önceki gün Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde ekibe bir yemek veren Başkan Işıklar, ilçedeki kültür ve sanat etkinliklerinin çığ gibi büyüyerek çoğalacağının altını çizdi. Geceye CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Ahenk Sanat Kulübü Üyeleri katıldı.

 

SÜTÇÜOĞLU; “HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUĞUNUZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu, kuruluş sürecinden itibaren bilgi vererek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Ahenk Sanat Kulübü olarak 2,5 yıl önce çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalara on kişi olarak başladık bu gün görmüş olduğunuz kalabalık kadarız, inanıyorum ki yarın çok daha kalabalık olacağız. Silivri’mizi temsil etmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik, bu çabayı gösterirken Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Elif Bilici, her zaman yanımızda oldular. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

IŞIKLAR; “SANATI VE KÜLTÜRÜ HEP BİRLİKTE BÜYÜTEREK ÇOĞALTACAĞIZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gecede yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü var ‘Sanatsız bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyor. Bu noktadan daha ileriye götürebilmek için de; insanların sadaka kültürünle karnını doyurup kafasını boşaltan bir anlayışa karşı, biz onları sanatla doyuracağız. Çağdaş, modern, bilime ve bilgiye ulaşabilmek için yaşamın romantizmini, dramını aslında hayatın tüm gerçeklerini sahneleyerek, folklorik kültürle bunu yansıtarak insanların yaşamının içine sanatı sokmalıyız. Bu anlayışa, yere sağlam basan, geçmiş kültürümüzü de koruyarak gelişen bir toplumla cevap verebiliriz. Bunu hep birlikte başaracağız.”  

 

PROTOKOL KARŞILIKLI İMZA ALTINA ALINDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu ile işbirliği protokolünü imza altına aldı. Sütçüoğlu, Başkan Işıklar’a tüm katkı ve destekleri için plaketle teşekkür etti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol