Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ MECLİS ÜYESİNDEN IŞIKLAR'A TEBRİK...

BAŞKAN IŞIKLAR’DAN SİTE ZİYARETLERİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun iş programına rağmen hafta sonları site ziyaretlerine devam ederek, yazlıkçılarla bir araya geliyor, talep ve istekleri dinliyor.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayı etkinlikleri ve yoğun iş programının yanı sıra ilçe sınırlarında bulunan yazlık bölgeleri de ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya geliyor. Geçtiğimiz haftasonu sırası ile Aykent, Yalıkent ve Kıyıkent sitelerini ziyaret eden Başkan Işıklar, site sakinlerinin taleplerini dinleyerek ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle kıyı şeridini ve Selimpaşa’yı yakından ilgilendiren planların son durumu hakkında, teknik ekibi ile birlikte bilgiler veren Başkan Işıklar, site sakinlerinin de sorularını yanıtladı. Gerçekleşen ziyaretlerde CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Rafet Keskin, Şener Yüksel, Başkan Yardımcısı Emine Tarin ve Başkan Koordinatörü Mehmet Has da hazır bulundu.

ESENYURT MECLİS ÜYESİNDEN IŞIKLAR’A TEBRİK

Aykent Site sakini olarak Başkan Işıklar’ın ziyaretine katılan AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Sakine Tükek; "Sayın Başkan çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Özellikle Selimpaşa meydanını harika yaptınız, sizi kutlarım” diyerek Işıklar’ı tebrik etti. Başkan Işıklar "Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizden tek isteğimiz ilk adresinizi Silivri olarak değiştirmeniz. Nüfus artışı ile birlikte ilçemiz adına alacağımız katkı payı, bizlerin elini güçlendirecek ve bu sizlere hizmet olarak geri dönecek. Bölgemize hem ekonomik hem de sosyal olarak önemli katkılar sağlayacak” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol