Silivri Facebook
banner88

ALTINCI MAHALLE EVİ AÇILDI...

SELİMPAŞA MAHALLE EVİ HİZMETE GİRDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın her mahallede açmayı hedeflediği Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin altıncısı Selimpaşa’da hizmet vermeye başladı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mimarsinan, Yeni Mahalle ve Gümüşyaka, Değirmenköy ve Büyükçavuşlu Mahallesi’nin ardından altıncı Mahalle Evi’ni de Selimpaşa Mahallesi’nde açtı. Işıklar’ın en önemli sosyal projelerinden biri olan, kadınların sosyalleştiği, bir arada üretebilmenin keyfini yaşadığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde Ahşap Seramik Boyama, Kurdele Nakış, Otantik Takı ve Dekoratif Sabun (Mis Sabun) Yapımı kurslarının yanı sıra, sağlık ve eğitim seminerleri de veriliyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Selimpaşalılar Silivri Belediyesi Mahalle Evi’ne yoğun ilgi gösterdi. Haftanın beş günü devam eden eğitimler kapsamında; Ahşap Seramik Boyama, Kurdele Nakış, Otantik Takı ve Dekoratif Sabun (Mis Sabun) Yapımı kursları veriliyor. Yoğun talep üzerine haftada bir gün yetişkin resim ve Pazar günleri de çocuk gitar eğitimleri başladı.

 

IŞIKLAR; “KADINLARIMIZ SOSYAL HAYATTA DAHA ÇOK YER ALSIN”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Işıklar; “Mahalle Evlerimiz kurulduğu günden bu yana çok önemli bir mesafe kat ettik. Altıncı Mahalle Evimizi de Selimpaşa’da hizmete açtık. Kadınlarımızın sosyal hayatta yer almalarını, boş zamanlarını bir arada ve üreterek geçirmelerini sağlıyoruz. Kadınlarımızın ortaya çıkardıkları emekleri gördükçe yaptığımız çalışmanın ne kadar doğru olduğunu görüyor ve gurur duyuyorum. Bu sayıyı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol