Silivri Facebook
banner88

ARALIK MECLİSİ BEŞ DAKİKA...
ARALIK MECLİSİ KARARA BAĞLANDI

Silivri Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

 

Silivri Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 07 Aralık 2012 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Görüşülen iki gündem maddesi de oy birliğiyle karara bağlandı.

 

-Gündemin 1.maddesinde görüşülen Silivri, Alipaşa Mahallesi, 4451 nolu parselin, 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazı ile ilgili İmar Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “03.07.2012 onay tarihli 1/1000 ölçekli Alipaşa Mahallesi Uygulama İmar Planına askı süresi içinde yapılmış bir (1) adet itiraz incelenmiş olup, 4451 parselin Mera Alanı olarak planlı bölümünün Tarımsal Niteliği Korunacak Alan olacak şekilde İmar Planının Tadil edilmesi komisyonumuzca oybirliği ile uygun bulunmuştur.” Gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı.

 

-2. Gündem maddesinde görüşülen İlçemize ait çeşitli cadde, sokak ve parklara isim verilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “Parklara isim verilmesi ve Sokak İsimleri ile ilgili çalışmalar devam ettiğinden, dosyanın isim tespit komisyonunda bekletilmesine karar verilmiştir.” Gündemin 2. Maddesi de oy birliğiyle karara bağlandı.

EDİTÖR NOTU:BEŞ dakika süren resmi meclis toplantısından sonra serbest konuşmalara geçildi... Bu görüş alış verişleri ile ilgili haberimiz daha sonra yayınlanacak..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol