Silivri Facebook
banner88

ASFLATLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI...

ASFLATLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Silivri Belediyesi ekipleri ilçenin her noktasında eş zamanlı olarak sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde yol ve tretuvar yapım işi kapsamında asfalt çalışmaları başlatarak, yol bakım ve onarım çalışmalarına da hız verdi. Mahallelerde eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalar kapsamında asfaltlama çalışmaları da yaparak, elverişsiz olan yolları modern bir görünüme kavuşturuyor.

 

SEMİZKUMLAR MEVKİİ PAZAR ALANI ASFALTLANDI

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, yol yapım ve asfaltlama çalışmaları kapsamında Semizkumlar Mevkii Pazar alanında 1050 ton asfalt serimi yapıldı. Pazar yeri olarak kullanılan bölgede Pazar tezgâhlarının konumlandırılacağı bölgeler çizgiler çizilerek bölündü. Yaklaşık 4 metre genişliğindeki alanda asfaltlama yapıldı. Pazar esnafının araçlarını konumlandırdığı alanlarda da asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek.

 

YENİ MAHALLE’YE 1600 TON ASFALT

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Mahalle asfaltlama çalışmaları kapsamında mahallenin kuzey kısmında yer alan bölgede toplam 1600 ton asfalt serimi yapıldı. Turgut Reis Caddesi, Güntürkün Sokak, Geçit Sokak ve Devir Sokak olmak üzere toplamda 850 metre uzunluğundaki yollar gerçekleşen asfaltlama çalışmasının ardından modern bir görünüme kavuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol