Silivri Facebook
banner88

AVUKATLARA EV SAHİPLİĞİ...

BELEDİYE AVUKATLARI SİLİVRİ’DE BULUŞTU

İstanbul’un 39 ilçe belediyesinde çalışan avukatların her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği dayanışma toplantısı bu ay Silivri Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.  

 

İstanbul ilçe belediyelerinin avukatları ve hukuk danışmanları her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri dayanışma toplantısı kapsamında Silivri’deydi. Silivri Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Meltem Karşıyaka’nın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantı, Yelken Restoran’da düzenlendi.

 

IŞIKLAR HOŞ GELDİNİZ DEDİ

Düzenlenen toplantının bir bölümüne katılarak konuklara hoş geldiniz diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Sizleri Silivri’de görmekten memnun olduk. İnşallah sizler de Silivri’de olmaktan memnunsunuzdur. Tekrar hoş geldiniz. Silivri’nin görülmeye değer birçok yeri var. İlçemiz sakin, yaz kış nüfus farkı olan, hizmet sektörleri ve yerel değerleriyle gezilmeye değer bir ilçe. Sizlere iyi çalışmalar, başarılar diliyorum” dedi. Toplantıda avukatların mesleki tecrübelerinin paylaşımı, belediyelerde yaşanan hukuki sıkıntılar dile getirilerek ortak çözümler üzerine istişarede bulunuldu.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol