Silivri Facebook
banner88

AYHAN IŞIK VE KATILIMCILAR NE SÖYLEDİ?

KARİYER GÜNLERİ İÇİN NELER SÖYLEDİLER?

Silivri Belediyesi 2. Kariyer Günleri’ne katılan firmalar, işverenlerle, iş arayanları buluşturan organizasyon için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ettiler.

 

Silivri Belediyesi 2. Kariyer Günleri işverenlerle, iş arayan Silivrilileri buluşturdu. 50 firmanın açtığı stantlarda, iş arayan Silivrililer özgeçmişlerini paylaşarak, iş bulma imkânı yakaladı.  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçede işsizle işvereni buluşturmaya yönelik olarak hayata geçirdiği Kariyer Günleri’ni, etkinlik kapsamında stant açan firma yetkilileri değerlendirdi;

 

Ayhan Işık - İşdünyasındabendevarım.com; “Sosyal sorumluk projesine 2 yıldır katılıyoruz. İş dünyasında bende varım.com sadece engelli vatandaşlarımızın bir kariyer sitesidir. Engelli vatandaşlarımızın yazılı ve video şekliyle özgeçmişlerini alıp işverenlerimize sunuyoruz. Bu hizmetten hiçbir şekilde ücret almıyoruz. Silivri Belediyesi ve başkanımıza bu imkânı yarattıkları için saygı ve sevgilerimizi iletiyorum.”

 

Yasin Yıldırım - Yıldırımlar Yapı; “Öncelikle belediyemize böyle bir organizasyon yapmış olduğu için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu, işveren ve işçiyi bu tarz buluşturan projeler çok fazla yok. Onun için örnek bir proje olduğunu düşünüyorum. Halktan çok pozitif geri dönüşler alıyoruz. Bence bu olay belediye için çok büyük bir organizasyon oldu. Her sene katılımların artarak devam etmesini istiyoruz.”  

 

Serhat Karadoğan - Palazlı Grup; “Silivri Belediyesi’nin bu sene 2.sini düzenlediği Kariyer Günleri oldukça yoğun geçti. İşçi ve işverenin bütünleşmesini sağladıkları için Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”

 

Hale Özyaz - Jakko Plastik; “Kariyer Günleri bizler için, eleman bulmak adına çok faydalı oldu. Oldukça başvuru aldık, belediyemize böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum.”

 

Şeref Özen - Hızır Metal; “Kariyer Günleri altında yapılan bu etkinlik amacına ulaştı. Bizim ulaşamadığımız insanlarla ve işsiz olup da bize ulaşmak isteyen kişilerle buluştuk. Belediye Başkanımızın insanlar için yapmış olduğu bu duyarlı etkinliği canı gönülden tebrik ediyorum.”  

 

Şahin Konukseven - Saadet Gıda; “Bu organizasyon bizim için çok güzel oldu. Silivri halkı ile bütünleşmemizi sağladı. Gerekli iş başvurularını fazlasıyla topladık, çok verimli iki gün geçti. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a böyle bir imkânı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum.”

 

Bahadır Koçoğlu – Polipen; “Öncelikle Silivri Belediyesi’ne bizlere böyle bir imkânı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyon Silivri’de işe ihtiyacı olanlar ile eleman arayan firma sahipleri arasında bir köprü oldu. 20’nin üzerinde iş başvurusu aldık, bunları değerlendirerek başvuru sahiplerine dönüş yapacağız. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a bizlere ve Silivri halkına böyle bir imkânı sunduğu için çok teşekkür ediyorum.”

 

Aysel Özendi – İŞKUR; “Bizim bu bölgeye hizmet etmemiz çok zordu. Silivri Belediyesi sayesinde bu hizmetleri getirebiliyoruz, Belediyemize teşekkür ediyoruz.”

 

Cansu Aydın - Hobi Egzoz; “Silivri Belediyesi’ne bu tür aktivitelerle firmamızı tanıtmamıza yardımcı olduğu için ve işsiz vatandaşlarımıza iş imkânı yarattığı için teşekkür ediyorum.”  

 

Ziya Şenkul - Çetin Grup; “Bizler bu bölgede özel güvenlik hizmeti yapıyoruz. Bu etkinlik Silivri’de ikinci defa oluyor. Belediyeye bu konuda teşekkür ediyoruz, kendimizi ve bölge halkını tanıma fırsatı bulduk.”

 

Suzan Gidici - Vettore Mobilya; “Bu tür etkinliklerin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol