Silivri Facebook
banner88

BASINKENT 4 SİTESİ HİZMET BİNASI AÇILDI...

BASINKENT 4 SİTESİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINI IŞIKLAR YAPTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yazlık bölgelere ziyaretlerde bulunarak site sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Basınkent 4 Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu hizmet binası açılışını gerçekleştirdi. Mahallelerde kurulan iftar sofralarının ardından CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Basınkent 4 sitesini ziyaret eden Başkan Işıklar, site sakinleri ile bir araya geldi.

Işıklar ve ekibini Dernek Kurucu Başkanı Seyfettin Gündoğdu, Mevcut Başkan Safiye Songur ve Dernek Başkan Yrd. Doç. Dr. Şirin Tufan ile site sakinleri karşıladı.

 IŞIKLAR ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.

Dernek hizmet binası açılışında site sakinlerinin sıcak samimi ve coşkulu karşılamasından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Işıklar; "Aydınlık yarınlar adına verdiğiniz uğraşları biliyorum. Sizlerin 30 Ağustos kutlama coşkunuza tanık oldum. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanız bizlere de güç veriyor” dedi. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Işıklar, site sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi.

 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol