Silivri Facebook
banner88

BİLGİLENDİRME FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ SOLAK'TAN...

 

 

 

BAŞKAN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ, ESNAFIN ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam eden yol ve tretuvar düzenlemelerini denetleyerek esnafın çalışmalarla ilgili önerilerini dinledi.

 

Silivri Belediyesi tarafından ilçe genelindeki eski ve kullanılamaz haldeki tretuvarların genişletilerek yenilendiği düzenlenme çalışmaları devam ediyor. Başkan Işıklar, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Ali Çetinkaya Caddesi ve Aziz Sokak’ta çift taraflı devam eden çalışmalar kapsamında yaklaşık bir metrelik mevcut tretuvarlar kaldırılarak, yerine 1,5 ile 3 metre genişliğinde değişen tretuvar çalışmaları esnafın beğenisini topladı. “Yaya geçemedikten sonra o kaldırımın düzgün olmasının hiçbir önemi yok. Yeni yapılan kaldırımlar geniş, hem vatandaş hem de esnaf rahat hareket edecek. Çalışmalardan çok memnunuz” diyen esnaf, Başkan Işıklar’a teşekkür etti.

 

IŞIKLAR ESNAFIN ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Esnafı ziyaret eden Başkan Işıklar, çalışmalardan kaynaklı rahatsızlık için özür dileyerek düzenlemeler bittiğinde caddenin ekonomik ve sosyal yönden hareket kazanacağının altını çizdi. Yapılan çalışmalar kapsamında aydınlatma direklerinin sıklaşarak cadde ve sokakların aydınlık bir görünüme kavuşacağını ifade eden Işıklar, çalışmalarla ilgili olarak esnafın ve vatandaşların önerilerini de dinledi.  

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol