Silivri Facebook
banner88

BİRLİKLER AKIN AKIN...

 

 

OKUL AİLE BİRLİKLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Gazi İlköğretim Okulu ve Silivri Lisesi Okul Aile Birliği Yönetimleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek okullara yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

 

Silivri’deki eğitim kurumlarının Okul Aile Birliği Yönetimlerinden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak projeler geliştiren Başkan Işıklar’ın çalışmaları, veliler ve okul aile birliği yönetimleri tarafından takdir topluyor. Her eğitim öğretim yılının başında tüm okullara boya ve temizlik malzemesi gönderen, birinci sınıfa başlayan her öğrenciye eğitim seti hediye eden Işıklar, yine tüm okulların araç gereç ihtiyaçlarını da yıl boyunca temin ediyor.

 

HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Davut Memiş ve Aile Birliği Yönetimi Serpil Faydalı, Nigar Kaçan, Şekibe Kurt ve Serap Akkurt Başkan Işıklar’ı ziyaret ederek, okullara ve eğitime yönelik yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Silivri Lisesi Okul Müdürü Levent Gürsoy ve beraberinde yeni okul aile birliği yönetimi de Işıklar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Silivri Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Önder Çolak ve Aile Birliği Yönetiminden Alparslan Çalış ve Gürsu Tuna’nın da katıldığı ziyarette ilçedeki eğitim çalışmalarına ilişkin sohbette bulunuldu. Başkan Işıklar’ın okullara ciddi destekler sağladığını dile getiren her iki okulun Okul Aile Birliği Yönetimleri, çeşitli hediyelerle Işıklar’a teşekkürlerini sundu.

 

IŞIKLAR; “EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

“Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için çalışıyoruz” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarından gelen taleplerin öncelikli olarak çözüldüğünün altını çizdi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol