Silivri Facebook
banner88

BİRLİKLER TEŞEKKÜRE GELDİ...

 

OKUL AİLE BİRLİKLERİNDEN IŞIKLAR’A ZİYARETLER

Silivri’deki eğitim kurumlarının Okul Aile Birliği Yönetimleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ziyaretler gerçekleştirerek eğitime yönelik hizmetleri için teşekkür etti.

 

Yaptığı hizmetlerle eğitime verdiği önemi her fırsatta ortaya koyan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak başlattığı çalışmalar takdir topluyor. Her eğitim öğretim yılının başında tüm okullara boya ve temizlik malzemesi gönderen, birinci sınıfa başlayan her öğrenciye eğitim seti hediye eden ve yine tüm okulların araç gereç ihtiyaçlarını temin eden Işıklar’a, Okul Aile Birliği Yönetimleri teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu ve Mimarsinan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Yönetimleri ve beraberinde Okul Müdürleriyle gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçedeki eğitim çalışmalarına ilişkin sohbette bulunuldu. Başkan Işıklar’ın okullara ciddi destekler sağladığını dile getiren Okul Aile Birliği Yönetimleri, çeşitli hediyelerle Işıklar’a teşekkürlerini sundu.

 

IŞIKLAR; “TÜM OKULLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“İmkanlarımız dahilinde tüm eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi ve eğitim kalitesinin artması adına ciddi katkılar yapmaya çalışıyoruz. Bu çabayı ısrarla ve artırarak sürdüreceğiz. Kimseye bir önceliğimiz ya da bir kayırmamız yok. Bütün okullarımıza eşit mesafede, öncelikli olarak acil ihtiyaçlarını karşılama çabasındayız” dedi.  

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol