Silivri Facebook
banner88

BRAVO SİZE GENÇLER...

FRANSIZ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Özel Saint Benoit Fransız Lisesi öğrencileri, Avrupa Gençlik Komitesi ve Sosyal Dayanışma projesi kapsamında Silivri Belediyesi Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’ni ziyaret ederek bir günlerini yaşlılara ayırdı.

 

Özel Saint Benoit Fransız Lisesi öğrencileri, Avrupa Gençlik Komitesi ve Sosyal Dayanışma projesi kapsamında örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Bir günlerini Silivri Belediyesi Gökhan Kurtulmuş Konuk Evi sakinleri ile birlikte geçiren gençler, onlara yemekler hazırladı, kitap okudu, bahçelerini temizledi, sohbet ederek gençlik anılarını dinledi.

 

Okul Tarih Öğretmeni Canan Atınç eşliğinde tüm günlerini huzur evi sakinlerine ayıran gençler, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Birim Sorumlusu Meral Kutlu’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Memnuniyetlerini ifade eden gençler; “Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve belediye çalışanlarına bizlere bu imkânı sağladığı için teşekkür ederiz. Buraya geldiğimizde gerçekten huzur dolduk. Onlar çok mutlular, onları böyle görmek çok güzel. Çok güzel anıları ve hikâyeleri var onlarla sohbet ettik, dertlerini dinleyerek de onları mutlu ettiğimizi düşünüyoruz” dedi. Günün sonunda Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, Avrupa Gençlik Komitesi ve Sosyal Dayanışma Projesine verdiği destekler için Işıklar’a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Başkan Işıklar, Fransız Lisesi öğrencilerine sosyal proje dahilinde konuk evi sakinlerine göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle teşekkür sertifikası takdim ederek başarılar diledi.

 


 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol