Silivri Facebook
banner88

BU KENTTE HAYATA BAŞLAMAK AYRICALIKTIR...

BU KENTTE HAYATA BAŞLAMAK AYRICALIKTIR

Silivri’de dünyaya gelmiş her bireyin doğumundan başlanarak hayatının her anında yanında olan bir sosyalizasyon projesiyle çevrelendiğini ifade eden Başkan Işıklar; “Bu kentte hayata başlamak ayrıcalıktır” dedi.

 

Silivri Belediyesi, ilçede yeni doğum yapmış tüm annelere bebeklerinin ilk günlerinde ihtiyaçlarının karşılaması için ‘Aramıza Hoş geldin’ seti hediye ediyor. Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatlarıyla ev ev ziyaret edilerek takdim edilen setin içerisinde; bebek bornozu, emzirme önlüğü, emzik, diş kaşıyıcısı, bebek bezi, ıslak mendil, biberon ve anne bebek günlüğü bulunuyor.

 

IŞIKLAR; “YENİ DOĞAN BEBEKLERİMİZE HOŞ GELDİN DİYORUZ”

Aramıza Hoş Geldin bebek hediyesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Işıklar; “Bir bebeğin dünyaya gelişi mutluluk kavramının en önemli olduğu anlardan biridir. İşte biz o anlardan itibaren yanlarındayız. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize veriyoruz. Hediye setimiz ile ilgili annelerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Bu bizleri daha da mutlu ediyor. İlçemizde bireyin doğumundan ölümüne kadar hayatının her anında yanında olan bir sosyalizasyon projesi oluşturduk. Sağlık, eğitim, iş, aş, kültür, sanat gibi hayatın her alanında, yaşamın her evresinde yurttaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu kentte hayata başlamak ayrıcalıktır” dedi.

 

EBEVEYNLER PROJEYİ ÇOK BEĞENDİ

Işıklar’ın kendilerine gönderdiği hediye setini çok beğenen ebeveynler; “Çok anlamlı ve özel bir proje olmuş. Böyle bir hediyenin düşünülmesi gerçekten çok hoş. Başkanımıza teşekkürlerimizi ve selamlarımızı iletin” diyerek beğenilerini dile getirdi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi ve Silivri Belediyesi Mahalle Evi Eğitmeni Semanur Tülay Olcay tarafından yapılan ev ziyaretleriyle takdim edilen ‘Aramıza Hoş geldin’ seti, Halkla İlişkiler personeli tarafından dağıtılmaya devam ediyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol