Silivri Facebook
banner88

BU PARKIN ADI YETER! CUMHURİYET...

CUMHURİYET PARKI SİLİVRİ’YE ÇOK YAKIŞTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Cumhuriyet Bayramı’nda açılışını gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük parkı olan Cumhuriyet Parkı, bölgeye çağdaş bir görünüm kazandırdı.

 

Silivri Belediyesi tarafından yapılan ve İstanbul’da mahalle aralarındaki parklar içerisinde en büyük yüzölçümüne sahip olan Cumhuriyet Parkı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen açık hava kokteyli ile açıldı. Silivri Yeni Mahalle Toplu Konutlar bölgesindeki devasa park, bölgede modern bir değişim yarattı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri kapsamında yapılan Cumhuriyet Parkı, Silivrililerin beğenisini kazandı. Toplu Konutlar bölgesine prestij kazandıran park; kafeterya, çocuk oyun alanı, satranç oyun alanı, amfi tiyatro, koşu yolu, bisiklet yolu ve otopark alanlarını içeriyor.

 

CUMHURİYET PARKI’NDA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi Cumhuriyet Parkı Projesi kapsamında toplam 40 bin metre kare alanda; 10 bin 300 metrekare sert zemin çalışması gerçekleştirildi. 22 bin 700 metre kare yeşil alan düzenlemesi yapılan alan, elektrik ve sulama tesisatları da döşenerek aydınlık bir görünüme kavuşturuldu. Çocuk oyun alanı, satranç oyun alanı, amfi tiyatro, koşu yolu, bisiklet yolu, spor alanları ve otoparkın yer aldığı proje kapsamında bölgeye kazandırılan yeşil alanlarla Cumhuriyet Parkı dopdolu bir yaşam merkezi haline geldi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol