Silivri Facebook
banner88

BU YILDIZLARIN HEPSİ BİZİM GENÇLERİMİZ...

FESTİVAL COŞKUSU YEREL SESLERLE DEVAM EDİYOR

52. Yoğurt Festivali etkinliklerinin ikinci gününde yerel sanatçıların performanslarına Silivrililer yoğun ilgi gösterdi.

 

Silivri Belediyesi 52. Yoğurt Festivali’nin 2. gününde de ilk gün olduğu gibi yerel sanatçılar rüzgârı esti. Atatürk Anıtı’nda devam eden festival programı yoğun katılımla gerçekleşti. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri yerel sanatçılara eşlik ederek programı takip etti. Festivalin ikinci gün sunuculuğunu Dilek Altınkeser üstlendi.

 

FISILTI AYAKTA ALKIŞLANDI

Festivalin ikinci gün programı Turizm Derneği Halk oyunlarının gösteri ile başladı. Minikler sergiledikleri oyunlar ile beğeni topladı. Hemen ardından Silivrili gençlerden oluşan ve birçok yarışmada Silivri’nin adını duyuran Fısıltı Grubu sahne aldı. Genç yaşta müzikle uğraşmaya başlayan grup farklı tarzlarda seslendirdikleri şarkılar ile ayakta alkışlandı.

 

MELİSA HAYRAN BIRAKTI

Grup Fısıltının ardından Grup Miras performansını sergiledi. Bilindik şarkıları kendi tarzlarına uyarlayarak seslendiren grup gençlere keyifli dakikalar yaşattı. Program Melisa Şerbetçi’nin performansıyla devam etti. Sesiyle kendine hayran bırakan Melisa kostümü ile de dikkatleri üzerine çekti.

 

2023’DEN GEÇMİŞE YOLCULUK

Gecede sahne alan Grup 2023, Anadolu Rock müziğinin unutulmaz parçalarıyla Silivri sahilinde rock rüzgârı estirdi. Bateride Korkut Dolu, Orgda Hasan Metinoğlu, Basgitarda Gökhan Küçük, Solo gitarda Erdoğan Eren ve Solistleri Erduran Boyuneğmez, Güven Girgin ve Tuğba Solak’tan oluşan grup, günümüzün şarkılarının yanı sıra, 1970 ve 80’li yılların eserlerini de seslendirdi.

 

AYDOĞAN SAZIYLA RENK KATTI

Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri Sorumlusu Muharrem Aydoğan’ın da sesi ve sazıyla renk kattığı gecede, türküler seslendirirken, Güneş Gülsever ve Orkestrası da dinleyicilere keyifli saatler yaşattı.

 

SİVAS KATLİAMI UNUTULMADI

Sivas Katliamının 20. Yıldönümüne denk gelen 52. Yoğurt Festivali’nin ikinci gününde,  hayatını kaybeden 35 kişi adına gökyüzüne 35 adet balon bırakıldı. CHP Silivri Gençlik Kolları her bir balonu tek tek yakarak, gökyüzüne saldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol