Silivri Facebook
banner88

BURASI GAZANFER PALA...

 

 

GAZANFER PALA’DA ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTI

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Gümüşyaka Mahallesi’nde bakımsız ve atıl durumda olan Gazanfer Pala Parkı’nda devam eden düzenleme çalışmaları sona yaklaştı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri mahallelere prestij kazandırmaya devam ediyor. Gümüşyaka Mahallesi Gazenfer Pala Parkı’nda başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Okulun hemen yanında atıl ve bakımsız halde bulunan, mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde geçmekten çekindiği park alanı; gezi yolları, parklar, oturma alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuşacak. İmalat çalışmalarının sona erdiği parkta, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının da 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

GAZANFER PALA PARKI’NDA NELER YAPILDI?

Park çevresindeki duvarların tamamen kaldırılarak başlandığı Silivri Belediyesi Gazanfer Pala Parkı Projesi, Gümüşyaka Mahallesi’nde 2. Cadde üzerinde toplam 3400 m2 alan üzerinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında; 1760 m2 yeşil alan ve 1640 m2 sert zemin uygulaması yapıldı. 300 kişi kapasiteli çok amaçlı açık alan düzenlemesi olan parkta, çocuk oyun alanları ve fitness alanı da yer alıyor.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol