Silivri Facebook
banner88

BURASI GÜMÜŞYAKA GAZANFER PALA...

GÜMÜŞYAKA GAZANFER PALA’DAKİ DEĞİŞİMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Gümüşyaka Gazanfer Pala Parkı’nda yapılan çalışmalar bölgede büyük bir değişim yarattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde hayata geçirdiği yol, meydan ve park düzenlemeleri mahallelere prestij kazandırdı. Gümüşyaka İlkokulunun hemen yanında atıl ve bakımsız halde bulunan, mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde geçmekten çekindiği Gazanfer Pala Parkı; gezi yolları, parkları, oturma alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuştu. Mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanan çalışmalar bölgede büyük bir canlılık yaratırken, çevre esnafının da beğenisini kazandı.

 

PARK DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILDI?

Park çevresindeki duvarların tamamen kaldırılarak başlandığı Silivri Belediyesi Gazanfer Pala Parkı düzenlemesi, Gümüşyaka Mahallesi’nde 2. Cadde üzerinde toplam 3400 m2 alan üzerinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında; 1760 m2 yeşil alan ve 1640 m2 sert zemin uygulaması yapıldı. 300 kişi kapasiteli çok amaçlı açık alan düzenlemesi olan parkta, çocuk oyun alanları ve fitness alanı da yer alıyor.

 






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol