Silivri Facebook
banner88

BURASI GÜMÜŞYAKA MI?

nbsp;

GÜMÜŞYAKA SAHİLİ IŞIL IŞIL OLDU

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Gümüşyaka Mahallesi’nde gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları tamamlanarak bölgede büyük bir değişim yaratıldı.  

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2012 yatırım programı kapsamında Gümüşyaka’da gece pazarı olarak kullanılan alanda başlattığı Sahil Rekreasyon Alanı Projesi tamamlandı.  Silivri’yi tüm mahalleleri ile modern ve çağdaş bir kente dönüştüren Başkan Işıklar, Gümüşyaka’da atıl durumda, sahilde karanlık bir bölge olarak bulunan mezbelelik alanı Silivrililere yakışır bir görünüme kavuşturdu. Gümüşyaka Mahallesi’nde 5. ve 9. Cadde arasında kalan sahil kısmında gerçekleşen çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından da beğeniyle karşılandı.

 

IŞIKLAR; “HEMŞERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm mahallelerde aynı yol ve meydan düzenleme çalışmalarının yapıldığının altını çizerek; “İlçemizde eş zamanlı olarak başlattığımız çalışmalar tamamlandıkça, mahallelerimiz prestij kazanıyor. Gümüşyaka Mahallemizde eski gece pazarı alanı ve top sahası olarak da kullanılan mezbelelik bölgeyi, modern bir görünüme kavuşturduk. Yaşanan değişimi gören hemşerilerimizin bizlere yaptığı olumlu geri dönüşler ise en büyük mutluluğumuz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

PROJE KAPSAMINDA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan ve tamamlanan Gümüşyaka Sahil Rekreasyon Alanı Projesi, Gümüşyaka Mahallesi’nde 5. ve 9. Cadde arasında kalan sahil şeridinde gerçekleştirildi. Toplam 19.850 m2 alan üzerinde, 7950 m2 yeşil alan ve 11.900 m2 sert zemin uygulaması yapılan proje kapsamında; 195 araç kapa­siteli otopark, 1750 m2 spor alanı, 88 adet şezlong- 46 adet şemsiyenin yer alacağı güneşlenme terası, 34 adet satış biriminin yer alacağı çarşı, çocuk oyun alanı, açık alan satranç oyun grubu, fitness alanı, wc- soyunma binası ile kafeterya alanı oluşturuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol