Silivri Facebook
banner88

DEĞİRMENKÖY'DE EV EV DEĞİL TIMARHANE...

 

 

EV EV DEĞİL TIMARHANE DEĞİRMENKÖY’DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu, sahnelediği ‘Ev Ev Değil Tımarhane’ isimli yeni oyunuyla Değirmenköylüler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu, Değirmenköy Mahallesi’nde sahnelediği Ev Ev Değil Tımarhane isimli oyunuyla büyük ilgi gördü. Değirmenköy Atatürk Ortaokulu tiyatro salonunda sahnelenen oyuna, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi göstermesiyle salon yetersiz kaldı. Tiyatro Grubu Eğitmeni Boran Gökçe ve Kültür Merkezi çalışanlarından Bahadır Halvacıoğlu tarafından kaleme alınan oyun, belediye oyuncuları tarafından iki perdelik komedi oyunu olarak sahnelendi. Öğrenci hayatını ve bekar evlerini konu alan oyunda, erkek öğrencilerin ev hali, arkadaşlık durumları, okul ile aralarındaki ilişki mizahi bir dille ele alındı. Oyunu CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Şenel, Değirmenköy Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Şerafettin Demirkaya, Değirmenköy İ.M.K.B Teknik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mevlüt Öğütçü, Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi Başkanı Rahmi Yenilmez ve Konsey Üyeleri ile mahalle sakinleri izledi.

 

ŞENEL; “ETKİNLİKLERİN DEVAMINI DİLİYORUZ”

Değirmenköy Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Şenel, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu’nu tebrik ettiği konuşmasında; “Gençlerimizin böyle güzel aktivitelerle vakit geçirmesi bizleri mutlu ediyor. Bugün mahalle sakinlerinin de tiyatro oyununa yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Mahallelerimizde belediyemizin etkinliklerinin devamını diliyoruz” dedi. Seyircilerden tam not alan oyun, Silivri’nin mahallelerinde ve Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda belirli aralıklarla sahnelenmeye devam edecek. 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol