Silivri Facebook
banner88

EĞİTİM İÇİN ANKARA'YA GİTTİLER...
SİLİVRİ BELEDİYESİ MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ANKARA’DA

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi yetkilileri, mesleki eğitim sertifikası alımının kolaylaştırılması amacıyla görüşmelerde bulunmak ve önerilerini sunmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’nı ziyarette bulundu.  

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın işsiz yurttaşlara iş bulduğu, mesleki eğitimler vererek sertifikalı kalifiye elemanlar yetiştirdiği Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi önemli bir girişimde bulundu. Belediye yetkilileri Milli Eğitim Bakanlığı’nı ziyaret ederek, ağır ve tehlikeli işler kapsamında çalışanların yasa gereği zorunlu sertifikalandırılması ile ilgili işverenlerin yaşadıkları sorunları Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’le paylaştı. Yapılan görüşmede Silivri bölgesindeki işverenlerin yaşadıkları zorluklar paylaşılarak, mesleki eğitimin kolaylaştırılması ve ortak projelerin yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Silivri Belediyesi yetkililerinin konu ile ilgili hassasiyetinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ersöz, konuyla ilgili bakanlık nezdinde bir çalışma yapıp, genelgeyle mesleki eğitim sertifikalandırması süreleriyle ilgili bir değişiklik yapılabileceğini ifade etti.

 

MÜSTEŞAR YARDIMCISI IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hayat Boyu Öğrenme ve Okullar Hayat Olsun projelerini de bizzat yürüten Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Profesör Doktor Halis Yunus Ersöz, internet sitesi üzerinden Silivri Belediyesi’nin Okullar Hayat Olsun projesine desteklerini takip ettiğini ve memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Müsteşar Yardımcısı Ersöz, her iki çalışma için de Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol