Silivri Facebook
banner88

FESTİVALE REKOR SAYIDA KATILIM...

TURNUVALARA VE YARIŞMALARA YOĞUN KATILIM

52. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek turnuvalar bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşecek. Yoğurt Mayalama Yarışmasının renkli görüntüler ortaya çıkaracağı festival kapsamında Köpek Irkları Federasyonu da 6. Kez Silivri’de yarışacak.

 

Silivri Belediyesi Yoğurt Festivali kapsamında her yıl yoğun katılımla gerçekleşen Satranç, Tavla ve Basketbol Turnuvaları bu yıl kıyasıya bir rekabete ev sahipliği yapacak. Bu yıl da rekor sayıda başvuru alan turnuvalar, 52. Silivri Yoğurt Festivali’nin 4. Günü olan 4 Temmuz Perşembe Günü başlayacak.

 

256 KİŞİ AYNI ANDA TAVLA OYNAYACAK

Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek olan Tavla Turnuvası’nda 256 kişi aynı anda tavla oynayacak. Hakem heyeti eşliğinde yapılacak turnuvanın sonunda birinciye Samsung Galaxy S4, ikinciye İpad 2 ve üçüncüye de Fotoğraf Makinesi hediye edilecek.

 

SATRANÇ TURNUVASINA ÜLKE GENELİNDEN KATILIM

Festival kapsamında gerçekleşen bir başka turnuva olan Satranç Turnuvası da, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek. Turnuvaya geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ülke genelinde farklı illerden katılımlar gerçekleşecek. Turnuvanın sonunda birinciye Samsung Galaxy S4, ikinciye İpad 2 ve üçüncüye de Fotoğraf Makinesi hediye edilecek.

 

BASKETBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Silivri Belediyesi Gelenekselleşen Basketbol Turnuvası’nın da, bu yıl festival kapsamında 18.si gerçekleşecek. Geçen yıl 58 takımın yarıştığı turnuvada bu yıl 60’ın üzerinde takım yarışacak. Turnuvada birinci olan takıma 1.500,00 TL, ikinci olan takıma 1.000,00 TL ve üçüncü olan takımada 500,00 TL hediye çeki verilecek.

 

PLAJ VOLEYBOLU İLK KEZ GERÇEKLEŞECEK
52. Silivri Yoğurt Festivali kapsamında bu yıl ilk kez Plaj Voleybolu Turnuvası da gerçekleşecek. 5-6 Temmuz tarihlerinde Kumluk Mevkii’nde düzenlenecek Plaj Voleybolu Turnuvası’nda birinci olan takıma 1.000 TL, ikinci olan takıma 500,00 TL ve üçüncü olan takıma da 250,00 TL hediye çeki verilecek.

 

EN GÜZEL YOĞURT SEÇİLECEK

Silivri Yoğurt Festivali’nin gelenekselleşen Yoğurt Mayalama Yarışması’nda, en güzel Silivri Yoğurdu için yarışacak katılımcılar, hünerlerini sergileyecek. Renkli görüntülerin ortaya çıkacağı yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye de çeyrek altın hediye edilecek.

 

VETERAN FUTBOL TURNUVASI SÜRÜYOR

Silivri Belediyesi 52. Yoğurt Festivali kapsamında bu yıl ikincisi kez gerçekleşen Veteran Futbol Turnuvası da tüm hızıyla devam ediyor. 18 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında 15 takımın katılımıyla gerçekleşen grup maçlarının ardından, çeyrek final maçlarının da yapılacağı Veteran Futbol Turnuvası’nda 3 Temmuz Çarşamba akşamı yarı final, 5 Temmuz Cuma akşamı da final maçı gerçekleşecek.

 

KÖPEK IRKLARI 6. KEZ SİLİVRİ’DE

Ulusal- Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışması, Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğiyle 6. Kez Silivri’de gerçekleşecek. Yoğurt Festivali kapsamında Kavaklı Stadı’nda gerçekleşecek yarışmaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 300 köpek ve 600 kişinin katılması beklenirken, yarışmalar 4 Türk ve 3 yabancı hakem eşliğinde gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol