Silivri Facebook
banner88

FESTİVALİN YEREL PERFORMANSLARI SONA ERDİ...

FESTİVALİN YEREL PERFORMANSLARI SONA ERDİ

52. Yoğurt Festivali’nin yerel sanatçılara ayrılan programı, muhteşem sahne performanslarının sergilendiği festivalin üçüncü gününde sona erdi.

 

Silivri Belediyesi 52. Yoğurt Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yerel değerlerin yaşatılması ve desteklenmesi için festivalin ilk üç günü yer verdiği yerel sanatçılar programı sona erdi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen ve üç gün boyunca Silivrililere dolu dolu bir program çıkaran yerel değerler, final akşamı da muhteşem bir performans sergiledi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve birçok Silivrilinin katıldığı program yoğun katılımla gerçekleşti.

 

ELİT DANS GRUBU GURURLANDIRDI

Elit Dans Ekibi Silivri festival sahnesinde iki ayrı grubuyla sahne aldı. Çocuklardan oluşan halk oyunları grubu konuklara keyifli anlar yaşatırken, ailelerinin de gurur kaynağı oldular. Ekibin yetişkin grubu da izleyenlerden tam not aldı.

HER YAŞTAN MÜZİK GRUBU SAHNEDEYDİ

Festival programı Grup Sezon’un seslendirdiği şarkılar ile devam etti. Grup, gençlerle birlikte karşılıklı düet yaptı. Hemen ardından Grup Kolaj, Grup Nostalji ve Grup Doksanlılar sahnede yerlerini aldı. Seslendirdikleri parçalar ile yeteneklerini sergileyen müzisyen gruplar, Silivrililere unutulmaz bir gece yaşattı. Farklı yaş gruplarının sahne alarak Silivrililerle buluşması Başkan Işıklar’ın “Bu sahnede kendinizi bulacaksınız” sözünü gerçeğe dönüştürdü.



SES YARIŞMASI BİRİNCİSİNDEN MUHTEŞEM KONSER

Gecenin finalinde ise Silivri Sesini Arıyor yarışmasında Türk Sanat Müziği dalında en iyi ses seçilen Duygu Erol sahne aldı. Müzik ziyafeti yaşatan Erol, sahne hâkimiyeti ve sesiyle büyük beğeni topladı. Tüm yerel sanatçılara Silivri Belediyesi Mahalle evlerindeki kursiyerler tarafından hazırlanan festivalin simgesi Yoğurtçu Heykeli armağan edildi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol