Silivri Facebook
banner88

FUAYE SALONU NİSAN AYINDA AÇILIYOR...

 

 

FUAYE VE SERGİ SALONU GÜN SAYIYOR

Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu’nda çalışmalar sona yaklaştı. Çalışmaları denetleyen Başkan Işıklar, salonun Nisan ayında açılacağını müjdeledi.

 

Silivri Belediyesi tarafından Zabıta Müdürlüğü ve eski PTT binasının arkasında bulunan alan üzerinde tarihi dokuya uygun olarak gerçekleştirilen Fuaye ve Sergi Salonu çalışmaları sona yaklaştı. Nikâh törenleri, toplantılar, sergiler, çabuk takılıp sökülebilen sahne ve koltuklarla tiyatro oyunlarının da sahnelenebileceği salonda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

IŞIKLAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Fuaye ve Sergi Salonu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Işıklar, Başkan Yardımcısı Zafer Ercan’dan bilgi aldı. Salonun çok amaçlı olarak kullanılacağını belirten Işıklar; “İnşaat çalışmaları neredeyse tamamlandı. Akustik özelliği olan salon aydınlatma çalışması ile modern bir görünüme kavuşacak. İlçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan salonumuzun açılışını mobilyaların montaj çalışmaları da yapıldıktan sonra Nisan ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

SALON AÇIK HAVA KOKTEYLLERİNE DE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Bodrum kat, zemin kat, asma kat şeklinde toplamda 708,79 m2 alandan oluşan Sergi ve Fuaye Salonu’nda 275 kişinin oturabileceği şekilde oturma düzeni yapılacak. Ön ve arka taraf olmak üzere iki ayrı bahçesi bulunan Sergi Salonu, kokteyllere de ev sahipliği yapacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol