Silivri Facebook
banner88

GAZİTEPE ÇİFTE BAYRAM YAPACAK...

 

GAZİTEPE MEYDANI BAYRAMA YETİŞECEK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Gazitepe Mahallesi’nde başlattığı meydan ve yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Küp taş döşeme işinin devam ettiği çalışmalar tamamlandığında Gazitepe çağdaş ve aydınlık bir görünüme kavuşacak.

 

Gazitepe Mahallesi’ne 300 kişi kapasiteli modern ve kullanışlı bir Düğün ve Toplantı Salonu kazandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir süre önce mahallede meydan ve yol düzenleme çalışmaları başlattı. Mahalle meydanında geometrik düzenleme çalışması yaparak, trafik akışını rahatlatmayı hedefleyen Başkan Işıklar, Gazitepe’yi modern bir görünüme kavuşturacak.  

 

VEKİL ÇOLAKOĞLU ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Avrupa Bölgeler Komitesi ve Avrupa Komisyonu Bölgesel Politika Genel Müdürlüğü tarafından yerel yönetimlerle ilgili olarak düzenlenen Open Days 2012 European Week Of Regions and Cities çalıştayı için Brüksel’de bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a vekâlet eden Seval Fildiş Çolakoğlu, çalışmaları denetledi. Gazitepe’de Muhtar Kamil Gümüş ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu ile birlikte mahalleyi dolaşan Vekil Çolakoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Kahvehaneleri ve esnafı da ziyaret eden Çolakoğlu, çalışmaların Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağı bilgisini verdi.

 

NELER YAPILACAK?

Gazitepe Mahallesi meydan ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında toplam 1500 metre uzunluğunda granit bordür döşenecek. 1800 metrekare granit plak kaldırım yapılacak çalışmalar tamamlandığında toplamda 4000 metrekare granit, bazalt ve mermer küp taş döşenmiş olacak. 17 adet yeni aydınlatma direği dikilecek Gazitepe Meydanı, Kurban Bayramı’nda ışıl ışıl olacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol