Silivri Facebook
banner88

GENÇLER HELAL OLSUN DEDİRTTİ...

MEZUNİYET COŞKUSU SAHİLE RENK KATTI

Silivri Belediyesi ile Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Yılsonu Etkinlikleri ve Mezuniyet Şöleni’nde çocukların ve gençlerin sergiledikleri performanslar göz doldururken, izleyen aileler çocuklarıyla gurur duydu.

 

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, Silivri Belediyesi’nin, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Yılsonu Etkinlikleri ve Mezuniyet Şöleni, Silivri sahiline renk kattı. Yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, önce velilerin sonra da tüm Silivrililerin gözleri önünde sergilemenin heyecanını yaşayan öğrenciler, mezuniyet ve yılsonu sevincini doyasıya yaşadı.

Şölen kapsamında sahil kordon boyunca gerçekleşen çocuk etkinlikleri de öğrencilerin ilgi odağı oldu. Palyaçolarla oyunlar oynayan çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi. Yüzlerini de boyatan çocuklar, animasyon ekibiyle bol bol fotoğraf çekildi. Stantlarda sergiledikleri el emeği ürünleriyle kordon boyunu hareketlendiren öğrenciler, sergiledikleri ürünleriyle tam not aldı. Stantları dolaşan veliler, öğrencilerin kendi ürettikleri çalışmaları binlerce kişiye tanıtma imkânı bulduğu Mezuniyet ve Yılsonu Şöleni’ni çok anlamlı bulduklarını ifade ederek; “Çocuklarımızla gurur duyduk. Öğrencilerimize bu imkânı sağlayan belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

 

GENÇLER HELAL OLSUN DEDİRTTİ

Etkinliğin sahne gösterileri de tam not aldı. İlk iki gün ilkokulların, üçüncü gün de liseli öğrencilerin sahne aldığı etkinlikler Silivrililer tarafından yoğun ilgi gördü. Liseli öğrencilerin gerçekleştirdikleri saç - makyaj şov, kıyafet defilesi ve mini konserler büyük alkış aldı. Sahne hâkimiyetleri ile göz dolduran gençlerin performansları ayakta alkışlandı.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol