Silivri Facebook
banner88

GENÇLİK PROJESİ İÇİN BULGARİSTAN'DAN GELDİLER...

GENÇLİK PROJESİ ÖĞRENCİLERİ IŞIKLAR’I ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Haydi Birlikte Yapalım projesi kapsamında Bulgaristan’dan Silivri’ye gelen öğrencileri ve eğitimcileri makamında ağırladı.

 

Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Müdürlüğü, AR-GE Birimi tarafından AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na başvurusu yapılan “Gençlik Projesi Eylem 1.1 Gençlik Değişimleri” projesi kapsamında Bulgaristan’dan Silivri’ye gelen öğrenciler, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti.

İkinci kademe eğitimi veren Çağrıbey Ortaokulu tarafından yürütülen proje kapsamında gerçekleşen ziyarete; Çağrıbey Ortaokulu Müdürvekili Mehtap Ballı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Öcal, Bilişim Sorumlusu Bilgisayar Formatörü Mehtap Taştan, İngilizce Öğretmeni Gülhan İlhan ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Münire Koyuncu ile Bulgaristan’ın 24 okulundan gelen öğrenciler ile eğitimcileri Daniela Angelova Kemcheva, Zhasmina Dimitrova Hadzhiyska, Mariya Ivanova Bonova ve Todor Georgiev Haydukov katıldı.

 

 

IŞIKLAR SİLİVRİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Silivri ve ilçe tarihine ilişkin bilgiler veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Son yıllarda iki ülkenin kardeş ve komşuluk ilişkileri, ticaret ilişkileri ve kültürel paylaşımları arttı. Bu çok önemli ve bizleri de mutlu eden bir gelişme. Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizleri her zaman Silivri’ye bekleriz” diyerek, öğrencilere ve eğitimcilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

EĞİTİMCİLER KÜLTÜR MERKEZİ’NE HAYRAN KALDI

Bulgaristan’dan gelen eğitimciler, misafirperverliği için Işıklar’a teşekkür ederek; “Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Burada olmaktan çok memnunuz. Ekipleriniz bize Silivri’yi ve hizmetlerinizi tanıttı. Özellikle Kültür Merkezi’nizde verilen ücretsiz eğitimlerden mutluluk duyduk. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dediler. Gerçekleşen konuşmaların ardından karşılıklı hediye taktimi gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol