Silivri Facebook
banner88

GERÇEKTEN GÜZEL OLDU...

ALİPAŞA MAHALLESİ SPOR SAHASI TAMAMLANDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2014 yatırım programı kapsamında Alipaşa Mahallesi’nde başlattığı spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Silivri Belediyesi 2014 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahallelerde spor alanları, vatandaşların ailece vakit geçirebilecekleri nefes alma noktaları oluşturan ekipler, Alipaşa Mahallesi’nde de aynı amaca hizmet edecek modern bir spor alanı inşa etti. Basketbol- Voleybol Sahası, çocuk oyun ve satranç oyun grubunun da bulunduğu alana spor aletleri de yerleştirildi. Peyzaj düzenlemelerinin de tamamlandığı spor alanı halkın kullanımına açıldı.

ALİPAŞA’DA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi 2014 yatırım programında Alipaşa Mahallesi Ahmediye – Demetevler Sokak’ta yapılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 2850 metrekare alan üzerinde, 1500 metrekare sert zemin uygulaması gerçekleştirildi. 1350 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılan alana çift pota basketbol – voleybol sahası, fitness aletleri ve çocuk oyun grubu montajı yapıldı. Alipaşa Spor Sahası’nda satranç oyun grubu da yer alıyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol