Silivri Facebook
banner88

GÜMÜŞYAKA DÜZE ÇIKIYOR...

GÜMÜŞYAKA ÇAMLIK’TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Gümüşyaka Çamlık Plaj ve Piknik Alanında başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında ilçenin en güzel piknik ve plaj alanlarından biri olacak Gümüşyaka Çamlık Piknik Alanı Düzenlemesi tüm hızıyla sürüyor. Doğal taşlarla yürüyüş parkurlarının oluşturulduğu bölgede, sert zemin çalışmaları yapılıyor.

 

GÜMÜŞYAKA ÇAMLIK PİKNİK ALANI DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Gümüşyaka Çamlık Piknik Alanı Düzenlemesi kapsamında toplam 27 bin metre kare alanda; 11 bin 750 metrekare sert zemin ve 15 bin 250 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşeneceği alan, dikilecek aydınlatma direkleriyle aydınlık bir görünüme kavuşacak. Çocuk oyun alanları, satranç oyun alanı, fitness alanları, basketbol sahası, otopark alanları ve geniş yürüyüş parkurlarının yer alacağı proje kapsamında piknik alanları da modern bir görünüme kavuşacak. Yapılacak bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla alan atıl görünümünden kurtularak, bölge sakinleri için nefes alma noktası haline gelecek.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol